Interessante cursussen voor tijdens de coronaperiode

cursus php volgen online

Veel mensen proberen het meeste uit deze bijzondere en vervelende tijd te halen. Zo grijpen veel mensen de coronaperiode aan om in zichzelf te investeren, bijvoorbeeld door het leren van een vreemde taal, het oppakken van een nieuwe hobby of het vergaren van nieuwe kennis. Ben jij ook in voor een stukje persoonlijke ontwikkeling, maar weet je nog niet precies wát je leren wil? Dan geef ik je graag wat inspiratie. In dit artikel deel ik een aantal cursussen met je die op dit moment bijzonder populair zijn. Lees vooral verder!

Een opfriscursus Excel

De cursus Excel is één van de meest populaire cursussen van het moment. Excel is een programma dat in veel bedrijven wordt toegepast en in veel kantoorfuncties is basiskennis van dit programma gewenst. Microsoft Excel is een spreadsheet-programma van Microsoft en onderdeel van het softwarepakket Microsoft Office. Als je van plan bent om een cursus Excel te volgen, heb je de keuze uit verschillende onderdelen. Op de website van Learnit lees je er meer over.

Adobe Creative Cloud

Onder Adobe Creative Cloud vallen onder andere Adobe Photoshop, Illustator en InDesign. Deze programma’s worden tegenwoordig veel gebruikt en als je in een communicatie- of marketingfunctie aan de slag gaat bij een bedrijf, is kennis van deze programma’s steeds vaker gewenst of zelfs vereist. Dit is dus de ideale tijd om deze programma’s beter onder de knie te krijgen. Neem vooral een kijkje op deze website als je geïnteresseerd bent en meer wilt weten over het volgen van een cursus Photoshop, Illustator of InDesign.

Leren programmeren

Naast de cursus Excel en de verschillende software van Adobe, is ook leren programmeren momenteel erg in trek. Je kunt daarbij denken aan een training in HTML, een cursus CSS, een cursus PHP of een cursus Python. Op de website van Learnit lees je wat er allemaal mogelijk is.