Op zoek naar een HBO afstudeerstage? Stagemax helpt

logo3 (1)Je hebt enkele jaren gestudeerd en bent eindelijk aan het einde van je studie aangekomen: het maken van een scriptie om af te studeren. Je hebt er ontzettend veel zin in, maar komt er tijdens het zoeken naar een HBO afstudeerstage achter dat het nog niet zo gemakkelijk is om een geschikte stage te vinden. Wil je snel en gemakkelijk jouw perfecte afstudeerstage vinden, zodat je snel aan de slag kan met de laatste loodjes van jouw studie? Ga dan niet zelf op zoek naar een afstudeerstage, maar maak gebruik van het grote netwerk van Stagemax om de perfecte stage te vinden.

video-button (1)Stagemax: een groot aanbod afstudeerstages

Veel mensen denken dat Stagemax alleen meeloopstages en meewerkstages aan kan bieden, maar dit is niet waar. Zo vind je in het aanbod van Stagemax ook vele diverse afstudeerstages, ofwel stages waarbij je als student de mogelijkheid krijgt om aan een afstudeeropdracht te werken. Ben je op zoek naar een leuke, leerzame afstudeerstage voor het HBO? Ook dan kun je bij Stagemax terecht om gebruik te maken van hun grote netwerk.

Afstudeerstages in diverse branches

Stagemax heeft een groot aanbod met afstudeerstages voor HBO’ers. Of je nu een technische studie doet of bezig bent met een studie op het gebied van bedrijfseconomie, communicatie of journalistiek: Stagemax heeft voor iedere branche wel een leuke afstudeerstage. Geef aan welke studie of studierichting je doet en Stagemax helpt je graag om de perfecte stage te vinden en snel af te studeren bij een leuk bedrijf.

OnderwijsAfstudeerstages in diverse regio’s

Tot slot heeft Stagemax afstudeerstages in heel Nederland. Niet alleen in de grote steden zijn diverse stages te vinden, maar ook in kleinere steden kun je eenvoudig afstuderen als je bij Stagemax op zoek gaat naar een stage.