Handige vooropleiding voor financiële functie

Wanneer je erover denkt om een financiële opleiding te gaan volgen is het wel zo handig om enige voorkennis te hebben. Met de BKC opleiding bij Fabius Opleidingen zorg je voor de benodigde basiskennis en vaardigheden om zo snel aan de slag te kunnen. BKC staat voor Basiskennis Calculatie; een opleiding die je kunt volgen om je rekenkundige vaardigheden te verbeteren. Tijdens deze opleiding staat alles wat met berekeningen, kosten en verzekeringen te maken heeft centraal. Op deze manier wordt je klaargestoomd voor een financiële opleiding.

Doorgroeien met de opleiding BKC

Ook als je een financiële functie wilt gaan bekleden is het handig om de juiste basiskennis in huis te hebben. De BKC opleiding leent zich uitstekend als basis om je vervolgens nog verder te gaan verdiepen met bijvoorbeeld de opleiding Basiskennis Boekhouden. Wanneer je deze twee opleidingen hebt gevolgd heb je een sterke basis waar vanuit je nog verder kunt leren. Die keuze is aan jou; want wellicht is de kennis die je tijdens de BKC opleiding hebt gedaan voldoende voor jouw plannen.

De opleiding BKC is gemakkelijk om naast je huidige baan of opleiding te doen. Je bent acht lessen van 2,5 uur bezig in twee maanden tijd. Dit betekent één les per week. Naast de lessen ben je ook wat tijd kwijt aan huiswerk: hoeveel dit is, is per persoon verschillend. De opleiding Basiskennis Calculatie wordt beëindigd met een examen. Met het behalen van dit diploma heb je vervolgens alle mogelijkheden om nog verder door te groeien in een financiële functie. Een diploma halen terwijl je al ergens werkt laat zien dat je graag in jezelf wilt investeren. Dit is een waardevolle aanwinst voor ieder bedrijf. De kans om na de opleiding BKC een mooie financiële functie te gaan bekleden is dan ook groot.