taxichauffeur worden

Door de economische crisis is mijn broer zijn baan in het magazijn kwijt geraakt. Al een geruime tijd was hij werkloos en daar baalde hij enorm van. Simpelweg omdat hij weer wilde gaan werken. Maar helaas lagen de banen er niet voor het oprapen want mijn broer heeft geen opleidingen behaald in zijn jongere jaren. Zodoende is hij een kijkje gaan nemen op het internet met de intentie een baan te vinden. In een mum van tijd kwam hij op idee taxichauffeur worden. Een taxichauffeur worden was voor hem zeer interessant, want deze opleiding kon hij behalen tegen een schappelijke prijs.

taxichauffeur worden

Rijschool Wesseldijk!

Op een begeven moment is mijn broer opzoek gegaan naar een goede rijschool. Via het internet kwam hij in aanraking met verkeersschool Wesseldijk. Bij deze verkeersschool had hij de mogelijkheid om tegen een zeer schappelijk tarief zijn taxi certificaat te behalen.

Aanrader

Dankzij de professionele instructeurs heeft mijn broer in een keer zijn taxi certificaat behaald. Hij behaalde zijn theorie en praktijkexamens in een keer. Simpelweg omdat de instructeurs van verkeersschool zeer professioneel te werk zijn gegaan en er alles aan hebben gedaan om mijn broer in een keer te laat slagen. Uiteindelijk is dit dan ook gelukt en nu is mijn broer werkzaam als taxi chauffeur. Hij werkt in de avonden want in de avond uren krijgt hij meer betaald. Mijn broer is blij dat hij weer werkzaam en dat heeft hij te danken aan deze geweldige verkeersschool! Wilt u een taxi certificaat behalen? Doe dit dan bij verkeersschool Wesseldijk!