rijschool-dekker-logo

dekker-auto-2-d1dc5f2d5bd32237285199b2bb8b383c-380x380-9-cropEigenlijk heb ik het steeds weer uitgesteld om aan mijn rijbewijs te beginnen. Bij mijn nieuwe werkgever is het mogelijk om een auto van de zaak te krijgen en dat was natuurlijk iets dat ik niet kon negeren. De auto van de zaak zou de reis naar mijn werk een stuk makkelijker maken, omdat ik een hele omweg moet afleggen met het openbaar vervoer. Om deze reden ben  ik ook op zoek gegaan naar een ervaren rijschool.

Rijschool gevonden

Via het internet ben ik terecht gekomen bij Rijschool Dekker. Deze rijschool stond heel erg goed aangeschreven en uit de recensie bleek dat het een ervaren rijschool is. Doordat ik de website van de rijschool zelf had bezocht was ik helemaal enthousiast. Toen ik het telefoonnummer had gevonden dat op de website stond heb ik direct gebeld. Het zou mogelijk zijn om een proefles te nemen, zodat de rijinstructeur kon inschatten hoeveel lessen ik nodig zou gaan hebben.

dekker-vrachtwagen-b72a32907c385d8dc438c32b56f6c363-380x380-9-cropTijdens de proefles werd alles goed en duidelijk uitgelegd. De proefles ging wel goed en dat kwam, doordat ik een klik had met de rijinstructeur. Toen de proefles voorbij was heeft de rijinstructeur mij een pakket aangeboden dat was gebaseerd op mijn rijkunsten.

Aan het einde van de maand mag ik op voor mijn praktijkexamen. Als ik er aan denk ben ik wel een beetje zenuwachtig, maar ik weet dat ik alles goed onder de knie heb. Er zijn nog een aantal dingen die ik moet verfijnen, maar doordat ik alles van een ervaren rijschool heb geleerd weet ik zeker dat het goed gaat komen.