Groot slagingspercentage bij autorijschool Utrecht

Wie droomt er nu niet van om met je eigen auto op weg te kunnen, maar daarvoor moet je eerst lessen gaan volgen bij bijvoorbeeld autorijschool Utrecht. Als klein kind leek het mij geweldig om je rijbewijs te halen, een eigen autootje te kopen en dan lekker de weg op waarheen je maar wilt gaan. Helaas duurde het nog zo lang voordat ik aan mijn rijbewijs mocht beginnen. Tot ik op een dag hoorde dat er een regeling was doorgekomen dat je al met de leeftijd van 16,5 jaar aan je rijlessen mag beginnen en dat was ik! 

Super rijschool

Natuurlijk moest ik eerst toestemming aan mijn ouders vragen of ik wel met de rijlessen mocht beginnen. Gelukkig vonden mijn ouders het geweldig en heb ik een afspraak gemaakt bij de autorijschool in Utrecht. 

Nadat ik eerst een proefles had gekregen om in te schatten hoeveel lessen ik ongeveer nodig had, kon ik aan mijn echte lessen beginnen. Best wel raar om achter het stuur van een auto te zitten, maar de instructeur was zeer deskundig en leerde mij zo alle kneepjes van het autorijden.

Rijschool Inzicht is een zeer professioneel bedrijf en niet voor niets hebben veel mensen de voorkeur om hier lessen te nemen. Je wordt thuis opgehaald en weer afgezet en bovendien rij je in een nieuwe comfortabele lesauto.