Verbeter prestaties onder werknemers via een in company training

In iedere professionele setting heb je te maken met de kwaliteiten van zowel de technologie die binnen het bedrijf wordt gebruikt als het personeel dat actief is binnen de muren van het bedrijf. Verouderde technologie moet constant worden vervangen, zodat het bedrijf mee blijft gaan met de tijd. Als je nu nog met analoge telefonie werkt en niet allang op de digitale wagen bent gesprongen, dan mag het een wonder heten dat je bedrijf nog niet om is gevallen. Apparaten worden constant vervangen en bestaande apparaten worden geüpdate. Dit maakt het ook mogelijk om constant te blijven innoveren. Maar dat geldt natuurlijk ook voor het personeel. Als iemand van 22 de universiteit verlaat, dan heeft hij kennis in huis die op moment helemaal up to date is. Maar 5, 10 of 20 jaar later zijn er tal van nieuwe inzichten bijgekomen. De kennis van je personeel moet dan ook via allerlei cursussen constant worden geüpdate. Daarnaast is het zo dat de kennis die men opdoet tijdens een opleiding, altijd beperkt en toegespitst is op een bepaalde discipline. Maar het is zelden zo dat je een baan vindt die 1 op 1 aansluit met wat je hebt geleerd. Je hebt buiten de kennis die je al hebt, nog meer kennis en vaardigheden nodig. Zo moet je binnen een bedrijf bijvoorbeeld ook beschikken over de zogenaamde soft skills die je helpen om te functioneren in teams. Qua vaardigheden die je nodig hebt, kun je bijvoorbeeld denken aan: 

  • Feedback geven en ontvangen
  • Gespreksvaardigheden
  • Leiderschapstechnieken 

Als je bijvoorbeeld een ICT opleiding hebt afgerond, dan weet je alles van ICT systemen, maar hoe je effectief en efficiënt met anderen samenwerkt, is misschien wat minder ontwikkeld. Als bedrijf is het dan ook goed om personeel geregeld te voorzien van trainingen en cursussen. Dat kan heel gemakkelijk via een in company training. De training vindt dan gewoon plaats op kantoor, zodat de werknemers niet naar een of ander hutje op de hei hoeven te reizen. Bijkomend voordeel van een in company training is ook dat je al je personeel, of een groot deel hiervan, dezelfde kennis en vaardigheden geeft. Daardoor is het samenwerken ook meteen een stuk makkelijker, omdat iedereen dezelfde kennis en vaardigheden in huis heeft. Je kunt zo mensen met allerlei verschillende achtergronden, via dit soort gemeenschappelijke kennis samenbrengen. Daardoor haal je uiteindelijk meer uit het individu, maar ook uit het collectief en dat komt het bedrijf alleen maar ten goede. Als je interesse hebt in een company training, dan kun je terecht bij incompany trainer. 

Bekijk de mogelijkheden van een in company training op incompanytrainer.nl

Je kunt voor een in company training uiteraard verschillende vaardigheden gaan trainen. Het is maar net welke vaardigheden er bij je personeel ontbreken en welke er nodig zijn voor het optimaal functioneren van je bedrijf. Zo kun je bij incompany trainer terecht voor trainingen als: 

  • De kracht van lichaamstaal
  • Omgaan met millenials
  • Feedforward geven en ontvangen

Meld je bedrijf aan voor een training 

Je kunt je bedrijf en het personeel aanmelden voor een in company training via de site van incompanytrainer.nl